Looking For Anything Specific?

Çorum Deprem / / Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu.

Çorum Deprem / / Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu.. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Saat 13:32'de merkezi çorum'un celilkırı ilçesi olan 2,8. Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. + çorum'da merkez üssü i̇skilit olan 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

1943 Amasya Corum Tokat Ordu Ve Kastamonu Da Deprem Oldu 4016 Kisi Oldu 23 785 Ev Yikildi Ordu Tarih Turkler
1943 Amasya Corum Tokat Ordu Ve Kastamonu Da Deprem Oldu 4016 Kisi Oldu 23 785 Ev Yikildi Ordu Tarih Turkler from i.pinimg.com
Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'un i̇skilip ilçesinde 4.0 ve 3.9 şiddetinde meydana gelen iki deprem sırasında yaşanan korkulu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Afad internet sitesinde yer alan bilgilere göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre merkez üssü celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Afad internet sitesinde yer alan bilgilere göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'dan gelen son dakika haberine göre şiddetli bir deprem gerçekleşti. Ahmet ercan, çorum, merzifon, amasya ile erzincan ve doğusunun depremin beklendiği yerler olduğunu açıkladı. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Son dakika çorum deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Çorum uğurludağ'da 4.2 büyüklüğünde deprem. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu. Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Corum yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Çorum'un kargı ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi.

43f00uhcqmndcm
43f00uhcqmndcm from www.iyigunler.net
Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Giriş:04 temmuz 2019 02:53 güncelleme:10 mart 2021. Corum yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında.

Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya sebep oldu. Ahmet ercan, çorum, merzifon, amasya ile erzincan ve doğusunun depremin beklendiği yerler olduğunu açıkladı. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Afad internet sitesinde yer alan bilgilere göre çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum depremi hakkında son dakiak bilgileri emlakpencerem.com'da. Afad verilerine göre saat 16.11'de çorum'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. En son çorum deprem haberleri anında burada. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden kastamonu tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın verilerine göre merkez üssü celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal. Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı. En son çorum deprem haberleri anında burada.

Ufxdoa8b7r4g M
Ufxdoa8b7r4g M from lidergazete.com
Günün son dakika deprem haberi çorum ilinden geldi. Çorum deprem haberi sayfasında en son yaşanan çorum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne mavifm'e eklenen çorum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli korkuya neden oldu. Afad'dan yapılan açıklamaya göre saat 14.57'de meydana gelen depremin 5 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Deprem sonrasında bazı vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı görülürken herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

Merkezüssü çorum merkez olarak açıklanan depremin yerin 7,17 kilometre derinliğinde meydana.

Çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada çorum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği yer aldı. Çorum'un kargı ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremde mal ve can kaybı yaşanmazken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Çorum'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem kısa süreli olarak korkuya sebep oldu. Çorum'da bugün 16.10 sularında 10 saniye süren 3.9 şiddettinde deprem yaşandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nin. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü (krdae). Boğaziçi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre bugün saat 04.53'te bayat merkezli 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 29.07.2016 18:32 çorum gazeteciler cemiyeti'nden tbmm'ne ziyaret. Çorum'un i̇skilip ilçesinde 4.0 ve 3.9 şiddetinde meydana gelen iki deprem sırasında yaşanan korkulu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çorum'da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem afad son depremler sayfasında yerini aldı.

Posting Komentar

0 Komentar